Informatiemiddag 14 september Snellere digitale innovatie met Kubernetes

Mariken from FirelayNews

Benieuwd hoe u time-to-market en time-to-value positief kan beïnvloeden? Kom dan naar de informatiemiddag Snellere digitale innovatie met Kubernetes.

De voordelen van Clouddiensten zullen u bekend zijn, maar wellicht loopt u al tegen de nadelen aan; het blijven servers die door IT geïnstalleerd en beheerd moeten worden. Dat terwijl IT het al druk genoeg heeft met hoge beschikbaarheidseisen, security en privacy.

Daarnaast wordt de vraag naar digitale innovatie in de private en publieke sector steeds hoger met als resultaat steeds meer druk op IT, wat snelle innovatie in de weg staat. Daar is nu een oplossing voor; Google heeft met Kubernetes een technologie ontwikkeld waarmee digitale diensten hogere beschikbaarheid halen, sneller ontwikkeld kunnen worden en er minder van IT wordt gevergd.

Tijdens de Kubernetes informatiemiddag wordt u bijgepraat over Kubernetes, Containers en OpenShift; sneller draaiende applicaties, makkelijk opschalen, hogere up-time, en dat alles zonder verlies van security. Het blijft niet alleen bij praatjes, het een en ander is ook te zien tijdens een live demo.

Wat: Kubernetes Informatiemiddag

Wanneer: 14 september 2018 vanaf 13:30

Waar: Spaces Rode Olifant, DEN HAAG

Meld u gratis aan voor de informatiemiddag en ontdek hoe de containerrevolutie u helpt met sneller innoveren. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer nu een plek!

Ja, ik meld me aan!